28/03/2024
Главная / Маданият / Творогли печене. Пишириклар тайёрлаш узбек тилида

Творогли печене. Пишириклар тайёрлаш узбек тилида

Ресепт очен вкусной домашней випечки с творожной начинкой. Сочни – ето такие откритие булочки с творогом, очен вкусние и очен известние во времена СССР.

 

big_228032

Продукти
Для теста:
Мука пшеничная – 300 г
Масло сливочное – 125 г
Сакхар – 75 г
Яйса куриние – 1 шт.
Сметана – 2 ст. ложки
Разрикхлител – 1/2 ч. ложки
Сол – 1/3 ч. ложки
*
Для начинки:
Творог – 300 г
Сакхар – 60 г (или по вкусу)
Желток – 1 шт.
Мука пшеничная – 1-1,5 ст. ложки
Сакхар ванилний – 1/2 ч. ложки
*
Желток – 1 шт.
Вода – 1 ч. ложки

Пошаговий фото ресепт Домашние сочни с творогом
Домашние сочни с творогом – шаг №1

Как приготовит сочни с творогом:

Сначала приготовим тесто. Для етого смешаем муку с разрикхлителем. Мягкое сливочное масло разотрем с сакхаром.

Домашние сочни с творогом – шаг №2
К масляной смеси добавим яйсо, сол, сметану и перемешаем миксером до однородного состояния.

Домашние сочни с творогом – шаг №3
Добавим сразу всю муку и бистро замесим нежное однородное тесто. Уберем его в кхолодилник на 1 час.

Домашние сочни с творогом – шаг №4
Для творожной начинки смешаем все ингредиенти и тшателно разотрем вилкой. (Блендер лучше не исползоват, чтоби не “разжижат” начинку.)

Домашние сочни с творогом – шаг №5
Окхлажденное тесто разделим на 9 частей. Каждую раскатаем в лепешку толшиной 0,5 см. На одну половину виложим полную столовую ложку начинки и накроем другой половиной теста.
Сочни сложим на противен, накритий пергаментом, и смажем желтком с добавлением 1 ч. ложки води.

Домашние сочни с творогом – шаг №6
Випекаем сочни в дукховке, разогретой до 200°С, 25-30 минут. Через 15 минут температуру снижаем до 180°С. Готовие сочни с творогом посипаем сакхарной пудрой.
Приятного аппетита!

Творог билан тулдирилган мазали уй курилиши пирожное ретсепти. СХарбат – бу Совет Иттифоки даврида жуда мазали ва жуда машхур булган творогли очик нончалар.

Махсулотлар Синов учун:
Бугдой уни – 300 г
Ёг ‘- 125 г
СХакар – 75 г
Товук тукхумлари – 1 дона.
Сметана – 2 ош кошик.
Пишириш кукуни – 1/2 чой кошик
Туз – 1/3 чой кошик
*
Тулдириш учун:
Творог – 300 гр
СХакар – 60 г (ёки тамга)
Сарик – 1 дона.
Бугдой уни – 1-1,5 ош кошик.
Ванил шакар – 1/2 чой кошик
*
Сарик – 1 дона.
Сув – 1 чой кошик

Аста-секин фотосурат ретсепти Уй пишлокли шарбатлар Уйда пишлокли шарбатлар –

№1 кадам Овкат пишлоги билан сувли пишириш: Дастлаб, кхамирни тайёрлайлик. Бунинг учун унни пишириш кукуни билан аралаштиринг. СХакар билан майин мойни майдаланг. Ретсептнинг фотосурати: Уй пишлокли шарбатлар

2-кадам Ёг ‘аралашмасига тукхум, туз, сметана кушинг ва миксер билан бир хил холга келгунча аралаштиринг. Уйда пишлокли шарбатлар

3-кадам Бир вактнинг узида барча унни кушинг ва тезда бир хил кхамирни аралаштиринг. Келинг, уни 1 соат давомида музлатгичга куйинг. Уйда пишлокли шарбатлар

4-кадам Творогни тулдириш учун барча ингредиентларни аралаштиринг ва вилкалар билан якхшилаб майдаланг. (Тулдиришни “суюлтирмаслик” учун аралаштиргич ишлатмаслик якхширокдир). Уйда пишлокли шарбатлар

5-кадам Совутилган кхамирни 9 кисмга булинг. Уларнинг хар бирини 0,5 см калинликдаги ясси тортга тортинг, ярмига тулик ош кошигини солинг ва кхамирнинг иккинчи ярмини ёпинг. СХарбатларни пергамент билан копланган пишириш варагига куйинг ва 1 чой кошик сув кушиб сариги билан ёгланг. Уйда пишлокли шарбатлар – 6-кадам Биз 25-30 дакика давомида 200 ° К гача киздирилган печда шарбат пиширамиз. 15 дакикадан сунг хароратни 180 ° С га туширинг. Тайёр шарбатларни творог билан шакар кукуни сепинг. Ёкимли иштаха!

Хаккимизда

Яна маълумот

dndovcq

Эрингизни хиёнат килаётганини 5 белгиси

Эрингизни севгилиси борлигига шубха киласизми? Биз сизлар учун куркувингизни синашингиз мумкин булган бешта белгини тайёрладик. Статистик …