28/03/2024
Главная / Маданият / Шоколадли печенье. Пишириклар тайёрлаш узбек тилида.

Шоколадли печенье. Пишириклар тайёрлаш узбек тилида.

Продукти.
Масло сливочное – 100 г
Яйса – 2 шт.
Сахар – 160 г
Мука в/с – 150 г (1 стакан ёмкостю 250 мл)
Разрихлител – 1 ч. ложка
Какао-порошок – 50 г
Ванилний сахар – 10 г
Сол – 1 шепотка

1. В глубокой миске смешат до однородного состояния мягкое сливочное масло, сахар, ванилний сахар и сол.

2. Добавит яйса и какао, снова перемешат.

3. Разрихлител смешат с просеянной мукой и частями ввести в тесто, каждий раз хорошо вимешивая.

4. Готовое тесто убрат в холодилник на пару часов.

5. Из теста скатат шарики размером с греский орех и виложит на противен, застеленний пергаментом, на расстоянии 5 см друг от друга.

6. Випекат печене 15 минут при температуре 180 градусов.

7. Готовое шоколадное печене аккуратно переложит на тарелку и дат ему остит.

Приятного аппетита!

Махсулотлар.
Ёг- 100 г
Тухум – 2 дона.
Шакар – 160 г
Ун / с – 150 г (250 мл хажмдаги 1 стакан)
Пишириш кукуни – 1 чой кошик
Какао кукуни – 50 г
Ванил шакар – 10 г
Туз – 1 чимдик

1. Чукур идишда юмшок сариёг, шакар, ванил ва тузни бир текислангунига кадар аралаштиринг.
2. Тухум ва какао кушинг, яна аралаштиринг.
3. Пишириш кукунини еленмиş ун билан аралаштиринг ва кхамирга кисмларни кушинг, хар сафар яхшилаб аралаштиринг.
4. Тайёр хамирни бир неча соат давомида музлатгичга куйинг.
5. Хамирни ёнгок катталигидаги коптокларга айлантиринг ва пергамент билан копланган пишириш варагига бир-биридан 5 см масофада жойлаштиринг.
6. Коокие-файлларни 15 дакика давомида 180 даража пиширинг.
7. Тайёрланган шоколадли печенеларни мулойимлик билан тарелкага утказинг ва совушини кутиб туринг.
Ёкимли иштаха!

Хаккимизда

Яна маълумот

dndovcq

Эрингизни хиёнат килаётганини 5 белгиси

Эрингизни севгилиси борлигига шубха киласизми? Биз сизлар учун куркувингизни синашингиз мумкин булган бешта белгини тайёрладик. Статистик …