24/04/2024
Главная / Маданият / Пархезли таомлар,товук гушти билан пархезли пирог тайёрлаш

Пархезли таомлар,товук гушти билан пархезли пирог тайёрлаш

Пархезли таомлар

Пархезли пирогни тайёрлаш учун бизга куйидаги масалликлар керак булади.

 

  • Товук гушти – 200г
  • Творог ёгсиз – 200г
  • Тухум – 2 дона
  • Овсянка кепаги – 3 ош к
  • Бугдой кепаги – 2 ош к
  • Чиснок – 2 тиш
  • Разрихнител – 2/3 ч к
  • Куритилган райхон – 1/2ч к
  • Туз –табга кура
  • Мурч – табга кура

Пархезли пирогни кандай тайёрланади:

Бир идишга тухум билан творогни солиб яхшилаб езилади.

Кепакларга разрикхнителни кушиб тухумли творогка аралаштирилади.

Хамирга туз, мурч ва куритилган утларни кушилади.

Энди тугралган товук гушти ва майдаланган чиснокни солиб яна аралаштирамиз.

Аралашмани силиконли колабга солиб текисла чикилади.

Пирогни духобкада 180С 30-40 минутда пишириб совутилади.

Тайёр пирогни булакларга булинади,ёкимли иштаха.

Хаккимизда

Яна маълумот

scale_1200-1

Кунгил айниши сабаблари

КУНГИЛ АЙНИШ ВА ИЧ КЕТИШ САБАБЛАРИ   Овкат хазм килиш тизимингиз безовта булганда ёки соглигингизга зарар …