25/04/2024
Главная / Маданият / Манти хамири тайёрлаш усули

Манти хамири тайёрлаш усули

Манти хамирининг бу рецепти махсус, уйда маззали манти тайёрлайман деган айёллар учун.

 

Масалликлар;

Ун – 500 г.
Совук сув – 200 мл.
Тухум – 1 дона.
Усимлик ёги – 2-3 ош кошик.
Туз – 1 ч к.

  • Манти хамирини тайёрлаш усули.
  • Идишга совук сув, туз, усимлик ёги ва тухумни солиб яхшилаб аралаштирилади.
  • Эланган унни  аралашмага солиб каттикина хамир корилади.
  • Хамирни салафанга ураб холоделникда ярим соатга олиб куйилади.
  • Тайёр хамирни ёйиб ичига начинка солиб мантикозонга пиширилади.

Ёкимли иштаха! ЯНГИ ЙИЛИНГИЗ ОМАДЛИ КЕЛСИН!

Хаккимизда

Яна маълумот

scale_1200-1

Кунгил айниши сабаблари

КУНГИЛ АЙНИШ ВА ИЧ КЕТИШ САБАБЛАРИ   Овкат хазм килиш тизимингиз безовта булганда ёки соглигингизга зарар …