Манти хамирининг бу рецепти махсус, уйда маззали манти тайёрлайман деган айёллар учун.
Масалликлар;
Ун – 500 г.
Совук сув – 200 мл.
Тухум – 1 дона.
Усимлик ёги – 2-3 ош кошик.
Туз – 1 ч к.
- Манти хамирини тайёрлаш усули.
- Идишга совук сув, туз, усимлик ёги ва тухумни солиб яхшилаб аралаштирилади.
- Эланган унни аралашмага солиб каттикина хамир корилади.
- Хамирни салафанга ураб холоделникда ярим соатга олиб куйилади.
- Тайёр хамирни ёйиб ичига начинка солиб мантикозонга пиширилади.
Ёкимли иштаха! ЯНГИ ЙИЛИНГИЗ ОМАДЛИ КЕЛСИН!