05/02/2023
Главная / Маданият / Чучвара хамирини тайёрлаш

Чучвара хамирини тайёрлаш

Тугри рецептда тайёрланган чучвара хамири, чучваранинг маззали, чиройли булиб пишишига кафолатдир.

 

Масалликлар;

Ун – 500г
Сув -200мл
Тухум – 1 дона
Усимлик ёги -1 ош.к
Туз – ½ ч. к

Тайёрлаш:

  • Тухум, сув,усимлик ёгини бир идишга солиб аралаштирилади.
  • Эланган унни туз кушилади.
  • Суюк массамизга унни кушиб хамир корилади.
  • Хамирни салафанга ураб 1 соатга холоделникда олиб куйилади.
  • Салафандан хамирни олинади. Чучвара тугиш учун хамиримиз тайёр.

Чучвара тайёрлайдиганларга омад тилайман.

Хаккимизда

Яна маълумот

728x485_1_064b3b17073ea6796920c7ca8d6bfd8e@2121x1414_0xac120003_3102733931629803573

Нега мен куп овкат ейман: ортикча овкатланишнинг психологик сабаблари

Ортикча овкатланиш – бу барча пархезлар ва машаккатли фитнес машгулотларига карамай, биз вазн йукота олмаслигимизнинг …