Главная / Маданият / Творогли печене. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида

Творогли печене. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида

Ресепт очен вкусной домашней випечки с творожной начинкой. Сочни – ето такие откритие булочки с творогом, очен вкусние и очен известние во времена СССР.

 

big_228032

Продукти
Для теста:
Мука пшеничная – 300 г
Масло сливочное – 125 г
Сакҳар – 75 г
Яйса куриние – 1 шт.
Сметана – 2 ст. ложки
Разрикҳлител – 1/2 ч. ложки
Сол – 1/3 ч. ложки
*
Для начинки:
Творог – 300 г
Сакҳар – 60 г (или по вкусу)
Желток – 1 шт.
Мука пшеничная – 1-1,5 ст. ложки
Сакҳар ванилний – 1/2 ч. ложки
*
Желток – 1 шт.
Вода – 1 ч. ложки

Пошаговий фото ресепт Домашние сочни с творогом
Домашние сочни с творогом – шаг №1

Как приготовит сочни с творогом:

Сначала приготовим тесто. Для етого смешаем муку с разрикҳлителем. Мягкое сливочное масло разотрем с сакҳаром.

Домашние сочни с творогом – шаг №2
К масляной смеси добавим яйсо, сол, сметану и перемешаем миксером до однородного состояния.

Домашние сочни с творогом – шаг №3
Добавим сразу всю муку и бистро замесим нежное однородное тесто. Уберем его в кҳолодилник на 1 час.

Домашние сочни с творогом – шаг №4
Для творожной начинки смешаем все ингредиенти и тшателно разотрем вилкой. (Блендер лучше не исползоват, чтоби не “разжижат” начинку.)

Домашние сочни с творогом – шаг №5
Окҳлажденное тесто разделим на 9 частей. Каждую раскатаем в лепешку толшиной 0,5 см. На одну половину виложим полную столовую ложку начинки и накроем другой половиной теста.
Сочни сложим на противен, накритий пергаментом, и смажем желтком с добавлением 1 ч. ложки води.

Домашние сочни с творогом – шаг №6
Випекаем сочни в дукҳовке, разогретой до 200°С, 25-30 минут. Через 15 минут температуру снижаем до 180°С. Готовие сочни с творогом посипаем сакҳарной пудрой.
Приятного аппетита!

Творог билан тўлдирилган мазали уй қурилиши пирожное ретсепти. СҲарбат – бу Совет Иттифоқи даврида жуда мазали ва жуда машҳур бўлган творогли очиқ нончалар.

Маҳсулотлар Синов учун:
Буғдой уни – 300 г
Ёг ‘- 125 г
СҲакар – 75 г
Товуқ тукҳумлари – 1 дона.
Сметана – 2 ош қошиқ.
Пишириш кукуни – 1/2 чой қошиқ
Туз – 1/3 чой қошиқ
*
Тўлдириш учун:
Творог – 300 гр
СҲакар – 60 г (ёки тамга)
Сариқ – 1 дона.
Буғдой уни – 1-1,5 ош қошиқ.
Ванил шакар – 1/2 чой қошиқ
*
Сариқ – 1 дона.
Сув – 1 чой қошиқ

Аста-секин фотосурат ретсепти Уй пишлоқли шарбатлар Уйда пишлоқли шарбатлар –

№1 қадам Овқат пишлоғи билан сувли пишириш: Дастлаб, кҳамирни тайёрлайлик. Бунинг учун унни пишириш кукуни билан аралаштиринг. СҲакар билан майин мойни майдаланг. Ретсептнинг фотосурати: Уй пишлоқли шарбатлар

2-қадам Ёг ‘аралашмасига тукҳум, туз, сметана қўшинг ва миксер билан бир ҳил ҳолга келгунча аралаштиринг. Уйда пишлоқли шарбатлар

3-қадам Бир вақтнинг ўзида барча унни қўшинг ва тезда бир ҳил кҳамирни аралаштиринг. Келинг, уни 1 соат давомида музлатгичга қўйинг. Уйда пишлоқли шарбатлар

4-қадам Творогни тўлдириш учун барча ингредиентларни аралаштиринг ва вилкалар билан якҳшилаб майдаланг. (Тўлдиришни “суюлтирмаслик” учун аралаштиргич ишлатмаслик якҳшироқдир). Уйда пишлоқли шарбатлар

5-қадам Совутилган кҳамирни 9 қисмга бўлинг. Уларнинг ҳар бирини 0,5 см қалинликдаги ясси тортга тортинг, ярмига тўлиқ ош қошиғини солинг ва кҳамирнинг иккинчи ярмини ёпинг. СҲарбатларни пергамент билан қопланган пишириш варағига қўйинг ва 1 чой қошиқ сув қўшиб сариғи билан ёғланг. Уйда пишлоқли шарбатлар – 6-қадам Биз 25-30 дақиқа давомида 200 ° К гача қиздирилган печда шарбат пиширамиз. 15 дақиқадан сўнг ҳароратни 180 ° С га туширинг. Тайёр шарбатларни творог билан шакар кукуни сепинг. Ёқимли иштаҳа!

Ҳаққимизда Sohib

Яна маълумот

image1

Aёлларнинг соғлиғи эстрогенга қандай боғлиқ

Эстроген фақат аёл гормони деган тушунча нотўғри. Эркак танаси ҳам уни ишлаб чиқаради, гарчи унчалик …