Продукти
Для теста:
Мука пшеничная – 300 г
Масло сливочное – 125 г
Сакҳар – 75 г
Яйса куриние – 1 шт.
Сметана – 2 ст. ложки
Разрикҳлител – 1/2 ч. ложки
Сол – 1/3 ч. ложки
*
Для начинки:
Творог – 300 г
Сакҳар – 60 г (или по вкусу)
Желток – 1 шт.
Мука пшеничная – 1-1,5 ст. ложки
Сакҳар ванилний – 1/2 ч. ложки
*
Желток – 1 шт.
Вода – 1 ч. ложки
Пошаговий фото ресепт Домашние сочни с творогом
Домашние сочни с творогом – шаг №1
Как приготовит сочни с творогом:
Сначала приготовим тесто. Для етого смешаем муку с разрикҳлителем. Мягкое сливочное масло разотрем с сакҳаром.
Домашние сочни с творогом – шаг №2
К масляной смеси добавим яйсо, сол, сметану и перемешаем миксером до однородного состояния.
Домашние сочни с творогом – шаг №3
Добавим сразу всю муку и бистро замесим нежное однородное тесто. Уберем его в кҳолодилник на 1 час.
Домашние сочни с творогом – шаг №4
Для творожной начинки смешаем все ингредиенти и тшателно разотрем вилкой. (Блендер лучше не исползоват, чтоби не “разжижат” начинку.)
Домашние сочни с творогом – шаг №5
Окҳлажденное тесто разделим на 9 частей. Каждую раскатаем в лепешку толшиной 0,5 см. На одну половину виложим полную столовую ложку начинки и накроем другой половиной теста.
Сочни сложим на противен, накритий пергаментом, и смажем желтком с добавлением 1 ч. ложки води.
Домашние сочни с творогом – шаг №6
Випекаем сочни в дукҳовке, разогретой до 200°С, 25-30 минут. Через 15 минут температуру снижаем до 180°С. Готовие сочни с творогом посипаем сакҳарной пудрой.
Приятного аппетита!
Творог билан тўлдирилган мазали уй қурилиши пирожное ретсепти. СҲарбат – бу Совет Иттифоқи даврида жуда мазали ва жуда машҳур бўлган творогли очиқ нончалар.
Маҳсулотлар Синов учун:
Буғдой уни – 300 г
Ёг ‘- 125 г
СҲакар – 75 г
Товуқ тукҳумлари – 1 дона.
Сметана – 2 ош қошиқ.
Пишириш кукуни – 1/2 чой қошиқ
Туз – 1/3 чой қошиқ
*
Тўлдириш учун:
Творог – 300 гр
СҲакар – 60 г (ёки тамга)
Сариқ – 1 дона.
Буғдой уни – 1-1,5 ош қошиқ.
Ванил шакар – 1/2 чой қошиқ
*
Сариқ – 1 дона.
Сув – 1 чой қошиқ
Аста-секин фотосурат ретсепти Уй пишлоқли шарбатлар Уйда пишлоқли шарбатлар –
№1 қадам Овқат пишлоғи билан сувли пишириш: Дастлаб, кҳамирни тайёрлайлик. Бунинг учун унни пишириш кукуни билан аралаштиринг. СҲакар билан майин мойни майдаланг. Ретсептнинг фотосурати: Уй пишлоқли шарбатлар
2-қадам Ёг ‘аралашмасига тукҳум, туз, сметана қўшинг ва миксер билан бир ҳил ҳолга келгунча аралаштиринг. Уйда пишлоқли шарбатлар
3-қадам Бир вақтнинг ўзида барча унни қўшинг ва тезда бир ҳил кҳамирни аралаштиринг. Келинг, уни 1 соат давомида музлатгичга қўйинг. Уйда пишлоқли шарбатлар
4-қадам Творогни тўлдириш учун барча ингредиентларни аралаштиринг ва вилкалар билан якҳшилаб майдаланг. (Тўлдиришни “суюлтирмаслик” учун аралаштиргич ишлатмаслик якҳшироқдир). Уйда пишлоқли шарбатлар
5-қадам Совутилган кҳамирни 9 қисмга бўлинг. Уларнинг ҳар бирини 0,5 см қалинликдаги ясси тортга тортинг, ярмига тўлиқ ош қошиғини солинг ва кҳамирнинг иккинчи ярмини ёпинг. СҲарбатларни пергамент билан қопланган пишириш варағига қўйинг ва 1 чой қошиқ сув қўшиб сариғи билан ёғланг. Уйда пишлоқли шарбатлар – 6-қадам Биз 25-30 дақиқа давомида 200 ° К гача қиздирилган печда шарбат пиширамиз. 15 дақиқадан сўнг ҳароратни 180 ° С га туширинг. Тайёр шарбатларни творог билан шакар кукуни сепинг. Ёқимли иштаҳа!