Главная / Маданият / Шоколадли печенье. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида.

Шоколадли печенье. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида.

Продукти.
Масло сливочное – 100 г
Яйса – 2 шт.
Сахар – 160 г
Мука в/с – 150 г (1 стакан ёмкостю 250 мл)
Разрихлител – 1 ч. ложка
Какао-порошок – 50 г
Ванилний сахар – 10 г
Сол – 1 шепотка

1. В глубокой миске смешат до однородного состояния мягкое сливочное масло, сахар, ванилний сахар и сол.

2. Добавит яйса и какао, снова перемешат.

3. Разрихлител смешат с просеянной мукой и частями ввести в тесто, каждий раз хорошо вимешивая.

4. Готовое тесто убрат в холодилник на пару часов.

5. Из теста скатат шарики размером с греский орех и виложит на противен, застеленний пергаментом, на расстоянии 5 см друг от друга.

6. Випекат печене 15 минут при температуре 180 градусов.

7. Готовое шоколадное печене аккуратно переложит на тарелку и дат ему остит.

Приятного аппетита!

Маҳсулотлар.
Ёғ- 100 г
Тухум – 2 дона.
Шакар – 160 г
Ун / с – 150 г (250 мл ҳажмдаги 1 стакан)
Пишириш кукуни – 1 чой қошиқ
Какао кукуни – 50 г
Ванил шакар – 10 г
Туз – 1 чимдик

1. Чуқур идишда юмшоқ сариёғ, шакар, ванил ва тузни бир текислангунига қадар аралаштиринг.
2. Тухум ва какао қўшинг, яна аралаштиринг.
3. Пишириш кукунини еленмиş ун билан аралаштиринг ва кҳамирга қисмларни қўшинг, ҳар сафар яхшилаб аралаштиринг.
4. Тайёр хамирни бир неча соат давомида музлатгичга қўйинг.
5. Хамирни ёнғоқ катталигидаги коптокларга айлантиринг ва пергамент билан қопланган пишириш варағига бир-биридан 5 см масофада жойлаштиринг.
6. Коокие-файлларни 15 дақиқа давомида 180 даража пиширинг.
7. Тайёрланган шоколадли печенеларни мулойимлик билан тарелкага ўтказинг ва совушини кутиб туринг.
Ёқимли иштаҳа!

Ҳаққимизда Sohib

Яна маълумот

big_228032

Творогли печене. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида

Ресепт очен вкусной домашней випечки с творожной начинкой. Сочни – ето такие откритие булочки с …