Главная / Маданият / Чучвара хамирини тайёрлаш

Чучвара хамирини тайёрлаш

Тўғри рецептда тайёрланган чучвара хамири, чучваранинг маззали, чиройли бўлиб пишишига кафолатдир.

 

Масалликлар;

Ун – 500г
Сув -200мл
Тухум – 1 дона
Ўсимлик ёғи -1 ош.қ
Туз – ½ ч. к

Тайёрлаш:

  • Тухум, сув,ўсимлик ёғини бир идишга солиб аралаштирилади.
  • Эланган унни туз қўшилади.
  • Суюқ массамизга унни қўшиб хамир қорилади.
  • Хамирни салафанга ўраб 1 соатга холоделникда олиб қўйилади.
  • Салафандан хамирни олинади. Чучвара тугиш учун хамиримиз тайёр.

Чучвара тайёрлайдиганларга омад тилайман.

Ҳаққимизда Sohib

Яна маълумот

big_228032

Творогли печене. Пишириқлар тайёрлаш ўзбек тилида

Ресепт очен вкусной домашней випечки с творожной начинкой. Сочни – ето такие откритие булочки с …