Тўғри рецептда тайёрланган чучвара хамири, чучваранинг маззали, чиройли бўлиб пишишига кафолатдир.
Масалликлар;
Ун – 500г
Сув -200мл
Тухум – 1 дона
Ўсимлик ёғи -1 ош.қ
Туз – ½ ч. к
Тайёрлаш:
- Тухум, сув,ўсимлик ёғини бир идишга солиб аралаштирилади.
- Эланган унни туз қўшилади.
- Суюқ массамизга унни қўшиб хамир қорилади.
- Хамирни салафанга ўраб 1 соатга холоделникда олиб қўйилади.
- Салафандан хамирни олинади. Чучвара тугиш учун хамиримиз тайёр.
Чучвара тайёрлайдиганларга омад тилайман.