birinchi-kecha

birinchi-kecha

Ҳаққимизда Barno Mir

Яна маълумот

norin-4758

Норин тайёрлаш ресепти

Норин бу сомонча қилиб кесилган гўшт ва макҳсус кҳамир, пиёз, мурч аралашмаси ва кҳушбўй булён билан тортиладиган жуда мазали таомдир. Уни тайёрлаш учун ананавий тарзда қўй ёки от гўштидан тайёрланган булён ва ишлатилиши шарт бўлган масаллиқ — қазидан фойдаланилади. Кҳўш, норин қандай тайёрланади? НОРИН ТАЙЁРЛАСҲ УЧУН КЕРАКЛИ МАСАЛЛИҚЛАР. 1 кг суякли қўй гўшти, сон ёки белидан 1 колбаса қази (қайнатилган) 3 та ўртача катталикдаги пиёз 5-7 шокҳчадан укроп ва кинза Туз, янчилган мурч Норин кҳамири тайёрлаш учун: 3,5 стакан ун 1 та тукҳум 1 чой қошиқни тўла қилиб туз Ёғлаш учун ўсимлик мойи Суякларни идишга солинг ва устидан 3-4 литр совуқ сув қуйинг. Қайнашгача олиб боринг, сўнг оловни минимал даражагача пасайтиринг ва кучли булён олиш учун 3-4 соат давомида қайнатинг. Булёнга туз ва мурчни енг окҳирида қўшинг, сўнг уни сузиб олинг. Гўштни суяклардан ажратиб олинг. …

birinchi-kecha

birinchi-kecha

Ҳаққимизда

Яна маълумот

norin-4758

Норин тайёрлаш ресепти

Норин бу сомонча қилиб кесилган гўшт ва макҳсус кҳамир, пиёз, мурч аралашмаси ва кҳушбўй булён билан тортиладиган жуда мазали таомдир. Уни тайёрлаш учун ананавий тарзда қўй ёки от гўштидан тайёрланган булён ва ишлатилиши шарт бўлган масаллиқ — қазидан фойдаланилади. Кҳўш, норин қандай тайёрланади? НОРИН ТАЙЁРЛАСҲ УЧУН КЕРАКЛИ МАСАЛЛИҚЛАР. 1 кг суякли қўй гўшти, сон ёки белидан 1 колбаса қази (қайнатилган) 3 та ўртача катталикдаги пиёз 5-7 шокҳчадан укроп ва кинза Туз, янчилган мурч Норин кҳамири тайёрлаш учун: 3,5 стакан ун 1 та тукҳум 1 чой қошиқни тўла қилиб туз Ёғлаш учун ўсимлик мойи Суякларни идишга солинг ва устидан 3-4 литр совуқ сув қуйинг. Қайнашгача олиб боринг, сўнг оловни минимал даражагача пасайтиринг ва кучли булён олиш учун 3-4 соат давомида қайнатинг. Булёнга туз ва мурчни енг окҳирида қўшинг, сўнг уни сузиб олинг. Гўштни суяклардан ажратиб олинг. …

birinchi-kecha

birinchi-kecha

Ҳаққимизда

Яна маълумот

norin-4758

Норин тайёрлаш ресепти

Норин бу сомонча қилиб кесилган гўшт ва макҳсус кҳамир, пиёз, мурч аралашмаси ва кҳушбўй булён билан тортиладиган жуда мазали таомдир. Уни тайёрлаш учун ананавий тарзда қўй ёки от гўштидан тайёрланган булён ва ишлатилиши шарт бўлган масаллиқ — қазидан фойдаланилади. Кҳўш, норин қандай тайёрланади? НОРИН ТАЙЁРЛАСҲ УЧУН КЕРАКЛИ МАСАЛЛИҚЛАР. 1 кг суякли қўй гўшти, сон ёки белидан 1 колбаса қази (қайнатилган) 3 та ўртача катталикдаги пиёз 5-7 шокҳчадан укроп ва кинза Туз, янчилган мурч Норин кҳамири тайёрлаш учун: 3,5 стакан ун 1 та тукҳум 1 чой қошиқни тўла қилиб туз Ёғлаш учун ўсимлик мойи Суякларни идишга солинг ва устидан 3-4 литр совуқ сув қуйинг. Қайнашгача олиб боринг, сўнг оловни минимал даражагача пасайтиринг ва кучли булён олиш учун 3-4 соат давомида қайнатинг. Булёнга туз ва мурчни енг окҳирида қўшинг, сўнг уни сузиб олинг. Гўштни суяклардан ажратиб олинг. …