2 дона тукхум
2 ош кошик асал
200 гр шакар
300 гр маска
2 ст ун
1 ч к содда
Кремига.
500 гр маска(шедрая летта)
400 гр варёнка
Демак торт тайёрлашни бошлаймиз.
СХакар ,асал,маскани бир идишга солиб бугли сувни устига куйилади
то шакар маска еригунча ва соддани кушилади 10 , 15 минут ковланади.
Сунг бугли сувни устидан олиб 2 дона тукхум кушилади аралаштириб унни кушиб кхамир килинади ва маразелникда 30 минут олиб куйилади.
Кхамирни маразелникдан олиб 7 та зуволачалар олиб ёйиб пиширилади.
Кремига.
Уй шароатидаги масакани окаргунча миксер килиб кам камдан варенка кушилади яна 1,2 минут миксер килинади крем тайёр. Кремни 6 дона корж каватларига суртиб 1 дона коржни кулда укалаб тортни устига сепилади. Ёкимли иштаха.